Tuesday, 25 January 2011

El Negro lanseaza noul clip "Over The Line" [HD]

El Negro au lansat astazi noul clip pentru piesa "Over The Line" de pe ultimul album al formatiei de reggae, Greetings from Green Repub. Este un clip de concert, filmat la Silver Church Arena chiar la lansarea oficiala a noului album in Bucuresti din 25.11.2010.


Piesa "Over the line" reprezinta viziunea Republika Verde asupra unei societati care doarme 8 ore, munceste 8 ore si traieste 8 ore, din ce in ce mai incrancenata, artificiala si violenta. Dealtfel intreaga campanie El Negro / Republika Verde (http://radio3net.ro/) sustine si incurajeaza viziunile mai largi ale oamenilor care pot vedea dincolo de linie...


Momentan El Negro pregatesc unul dintre cele mai importante evenimente anulae ale trupei: Tribut Bob Marley - editia 2011, un eveniment cu o traditie de 6 ani consecutiv (!!) si care se va desfasura in premiera de data asta in Club Fabrica, unde alaturi de El Negro, ne vor duce in anii '70 crew-ul Kaya Foundation, prima echipa din Romania cu un Sound Sistem propriu, DJ Raizah - cea mai buna DJ-ita de reggae din Romania si un live band tanar - Darauf.


Mie imi place cum suna Over The Line, iar videoclipul este fresh si "verde" :P Enjoy!Jah jah bless, El Negro!

Big up Romanian reggae !

Post a Comment

search blog

Tricouri Personalizate si Cadouri Haioase - Tu.ro

magazin tricouri